Header6
logoA
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

CONSILIERE ANTREPRENORIALĂ

You are here: Home / ACTIVITĂȚI / CONSILIERE ANTREPRENORIALĂ

Consilierea și asistența pentru începerea unei activități independente vine în sprijinul formării profesionale și antreprenoriale, oferind posibilitate pentru beneficiarii din județul Bihor să obțină consiliere personalizată în vederea începerii propriei afaceri în domeniul turismului.

Domeniile în care se oferă consultanță personalizată includ:

  • înregistrarea unei firme,
  • elaborarea unui plan de afaceri,
  • elaborarea strategiei de marketing,
  • identificarea oportunităților de finanțare,
  • sprijin în dezvoltarea de parteneriate, inclusiv aderarea la asociații, clustere.

Încă în etapa de formare antreprenorială Asociația pentru Promovarea Afacerilor în România va lansa un concurs de elaborare de planuri de afaceri și strategii de marketing, participanții obținând în cadrul consilierii sprijin pentru realizarea acestor documente. Cele mai bune șase planuri de afaceri și cele mai bune șase strategii de marketing vor fi premiate, premiile putând fi utilizate pentru înregistrarea și lansarea activității independente.

În cadrul proiectului serviciile de consiliere și asistență pentru începerea unei activități independente sunt accesibilile doar persoanelor din grupul țintă care au domiciliul sau reședința în mediul rural din județul Bihor.

Mai multe detalii privind consilierea antreprenorială: