Header6
logoA
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

MEDIEREA MUNCII

You are here: Home / ACTIVITĂȚI / MEDIEREA MUNCII

Medierea muncii este activitatea prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu.

Medierea are ca scop stabilirea compatibilităților sau echivalențelor dintre cerințele locurilor de muncă vacante comunicate de către angajatori cu pregătirea profesională, aptitudinile și opțiunile persoanelor din grupul țintă.

Informațiile privind locurile de muncă vacante și condițiile de ocupare a acestora sunt furnizate de către AJOFM Covasna.

Serviciile de mediere constau în:

  • oferirea de informații privind locurile de muncă vacante și condițiile de ocupare a acestora;
  • medierea electronică, având ca scop punerea automată în corespondență a cererilor și ofertelor de locuri de muncă prin intermediul tehnicii de calcul;
  • preselecția candidaților corespunzător cerințelor locurilor de muncă oferite și în concordanță cu pregătirea, aptitudinile, experiența și cu interesele acestora.

În cadrul proiectului Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna organizează o bursă a locurilor de muncă în domeniul turismului și ospitalității, în cadrul căreia persoanele din grupul țintă vor avea posibilitatea de a găsi un loc de muncă.

În cadrul proiectului serviciile de mediere sunt accesibilile doar persoanelor din grupul țintă care au domiciliul sau reședința în mediul rural din județul Covasna.

Mai multe detalii privind medierea muncii: