Header6
logoA
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Bune practici în turismul rural: două pensiuni agroturistice din Bihor

Defilee și chei adăpostite de Munții Bihorului, peșteri și cascade, izvoare răcoroase, rezervații naturale și arii protejate – minuni ale naturii intacte.

4

Localități care, prin urmele vizibile ale istoriei, păstrează amintiri ale unui trecut milenar – legende, viața haiducilor și personalitatea istorică a principelui Bocskai, biserici datând din era arpadiană și biserici din lemn, castele ca din povești.

5

Savoarea vinurilor din podgorii renumite, pivnițe săpate în dealurile de pe Valea Ierului, pălinca de Bihor, bunătăți pescărești, gusturi excepționale, calm, liniște – experiențe rurale autentice.

3

O lume în care satele pot deveni spații ale conservării și pilonii de bază ai turismului. O lume unde dezvoltarea turismului rural este o opțiune firească.

2

În această broșură vă prezentăm două pensiuni agroturistice din județul Bihor, ale căror proprietari au descoperit potențialul turistic al zonei, transformându-și mediul înconjurător în imperii unde crearea de valori, ospitalitatea, conservarea tradițiilor sătești rămân sarcini zilnice pentru gazde, unde oaspeții sunt întâmpinați de o lume de basm, unde fiecare zi petrecut este o bucurie împărtășită.

Ambele pensiuni sunt adevărate exemple de bună practică din domeniul turismului rural, modele care pot fi urmate cu încredere de către cei care doresc să-și realizeze visul de a avea propria pensiune agroturistică.

Click AICI pentru a descărca broșura!