Header6
logoA
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Conferință de lansare

Locația: Băile Șugaș

Consiliul Județean Covasna și partenerii săi au plăcerea de a Vă invita la conferința de lansare și conferința de presă organizată în cadrul proiectului POSDRU/135/5.2/S/124779 ”Model integrat de dezvoltare a resurselor umane din mediul rural în vederea ocupării forței de muncă în sectorul turistic”, derulat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul Social European.

Proiectul este implementat de Județul Covasna în parteneriat cu Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Covasna, Fundaţia LAM, OTP Consulting România, Asociaţia pentru Promovarea Afacerilor în România și Comuna Diosig.

Scopul evenimentului este acela de a prezenta proiectul și partenerii reprezentanților mass media, reprezentanților comunităților rurale din județul Covasna, precum și instituțiilor și organizațiilor locale și județene care consideră de importanță deosebită dezvoltarea turismului și sprijinirea ocupării forței de muncă din mediul rural.

Conferinţa de lansare va avea loc în data de 6 iunie 2014, vineri, începând de la ora 11.00, la Băile Șugaș, Pensiunea Görgő (www.gorgo.ro).

La eveniment sunt invitați:

  • reprezentanți ai mass media,

  • actorii din sectorul turistic,

  • reprezentanții comunităților rurale din județul Covasna,

  • reprezentanții instituțiilor publice locale și județene,

  • potențiali beneficiari ai proiectului, persoane din mediul rural, incluzând persoane în căutarea unui loc de muncă, șomeri de lungă durată, șomeri tineri, persoane ocupate în agricultura de subzistență.

Vă rugăm să confirmaţi participarea Dumneavoastră la eveniment prin telefon sau e-mail:

E-mail: dombora_l@hotmail.com

Tel: 0740 579617

Vă așteptăm cu drag!

Anexe: