Header6
logoA
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Conferință tematică: dezvoltarea turismului rural și sprijinirea ocupării forței de muncă în sectorul turistic

Fundația LAM și partenerii săi au plăcerea de a Vă invita la conferința tematică organizată în cadrul proiectului POSDRU/135/5.2/S/124779, cu titlul ”Model integrat de dezvoltare a resurselor umane din mediul rural în vederea ocupării forței de muncă în sectorul turistic”.

Proiectul este implementat de Județul Covasna în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocupare a Forței de Muncă Covasna, Fundaţia LAM, OTP Consulting România S.R.L., Asociaţia pentru Promovarea Afacerilor în România și Comuna Diosig.

Obiectivul evenimentului este acela de a prezenta rezultatele proiectul, în special strategiile integrate elaborate pentru județele Covasna și Bihor, precum și de a dezbate public oportunitățile de implementare a celor două strategii, prin valorizarea concluziilor studiului interregional comparativ.

Conferinţa va avea loc în data de 20 noiembrie 2015, vineri, începând de la ora 10.00, la Restaurantul Șugaș din municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna (www.sugaskert.ro).

La eveniment sunt invitați:

  • factori decizionali la nivel local și județean, reprezentanți ai comunităților rurale din județele Covasna și Bihor,
  • actori relevanți din sectorul privat,
  • instituții din domeniul ocupării forței de muncă,
  • specialiști din domeniul turismului rural,
  • reprezentanți mass-media,
  • alte persoane interesate în dezvoltarea turismului rural și în ocuparea forței de muncă în sectorul turistic.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană vizitaţi pagina www.fonduri-ue.ro.

Anexă: