Header6
logoA
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Andrei s-a născut la țară, dar spre deosebire de ceilalți tineri din sat, niciodată nu l-a atras viața de oraș.

Dintotdeauna a simțit că doar tărind printre păduri, câmpuri, podgorii, în anturajul oamenilor de la sat poate să aibă o viața completă. Pe vremuri familia lui Andrei a fost proprietar de terenuri întinse, dar el a rămas doar cu o mică plantație de viță de vie. Vinificația artizanală are tradiție veche în familia lui, o familie de viticultori cunoscători ai artei vinului. Respectul față de natură și asumarea misiunii de a produce valoare îl caracterizează și pe Andrei, el fiind mândru de această moștenire. Agricultura i-a fost firească încă din copilărie, însă în ultima perioadă ideea de a desfășura activități mai diversificate, complementare și mai profitabile îl tentează din ce în ce mai mult. Ar putea, de exemplu, să amenajeze o gospodărie agroturistică, oferind turiștilor loc de cazare, masă și programe specifice mediului rural. Oricum, Valea Ierului este renumit pentru podgoriile și vinurile sale fără egal, de ce n-ar folosi oportunitățile oferite de turismul viticol? De-ar ști unde să înceapă…

Înapoi