Header6
logoA
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

OCUPAȚII ÎN TURISM

You are here: Home / RESURSE UTILE / OCUPAȚII ÎN TURISM

Turismul este un sector cheie pentru dezvoltarea economiei locale, dar atracțiile turistice în sine nu sunt suficiente pentru a atinge o dezvoltare durabilă a turismului. Peisajele naturale, moștenirea construită bogată, gastronomia, obiceiurile populare și tradițiile religioase nu sunt de ajuns pentru a transforma o regiune într-o destinație turistică de referință.

Acest obiectiv poate fi atins doar prin implicarea unor specialiști bine pregătiți, care lucrează cu profesionalism și cu devotament pentru a oferi vizitatorilor experiențe memorabile, precum și pentru a transforma serviciile turistice și de ospitalitate în activități centrate pe om și profitabile pe termen lung.